Fiat126.hu - 2018. Január 22. Hétfő, Vince, Artúr napja van.
 

Gazdik - Sztancsik ViktorŐ itt Mesi, az első pókim na meg úgy egyébként is az első autóm.:) 1987-ben született Lengyel földön:D
Hozzám 2007 március 15-én került, mert a volt gazdájának, már teljesen fölösleges volt, nem is akarta elvinni senki sem akinek kínálta, így nekünk adta ingyen azon a címen, hogy majd jó lesz alkatrészes autónak a másik pókunk mellé.:) De úgy döntöttünk, hogy hatalmas bűn lett volna elbontani.:) Így szépen átírattuk, elvittük meggyógyíttatni egy karosszériáshoz a két hátsó sárvédőelemen tátongó lyukakat.:) Azóta hál'istennek csak apróbb rozsdapöttyök vannak rajta. Mióta nálam van, jó pár dolgot cseréltem már rajta... hogy úgy mondjam "modernizáltam" persze azt fontosnak tartom, hogy a modernizácós törekvéseim ellenére megmaradjon kispolszkinak. Tehát nem szeretném túlcsicsázni. Legjobban amit szeretek benne az a hangja, amit már mások is megdicsértek, hogy szép halk.
Célom, hogy minél több találkozóra eljussunk közösen.:) És még hosszú-hosszú kilométereket megtegyünk közösen(lehetőleg minél kevesebb műszaki hibával).

A kis piros 2016 december elején került hozzám.
Célom az vele, hogy szeretném mihamarabb felújítani, rendbe tenni, és őt is hosszú távon megtartani.
Fiat 126 BIS & Polski Fiat 126p

Fórum

Partnereink 

Közelgő találkozók

Képek


 • Kyro
 • Hirdetés
  Hirdetés

 • 5Gabor5
 • Hirdetés
  Hirdetés
 • Hirdetés
  Hirdetés

Hirdetés