Fiat126.hu - 2018. Január 22. Hétfő, Vince, Artúr napja van.
 

KKGF


Kedvezményes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás 2018

Mi is ez?

Egy kedvezményes lehetőség azok számára, akik veterán-, nosztalgia- vagy hobbiautót tartanak.

Ki veheti igénybe?

Minden olyan autó gazdája, ami hobbiautóként használja gépjárművét.
Ennek természetesen látszania is kell a járművön, tehát a lehetőség nem rozsdakupacok és trágyahordó eszközök számára él!

Hol köthető meg?

Habár a biztosító az Allianz, a KKGF közvetlenül az Allianznál nem, csak márkaklubokon keresztül köthető meg. Bár a közvetlen ügyintézés a Magyar Nosztalgia és Hobbijármű Regiszter-en (MNHJR) keresztül történik, a biztosításhoz szükséges a Club126 Egyesület is.

Mibe kerül mindez?

A díjtábla nem tartalmazza a baleseti adót, amely a biztosítási díj 30 %-a minden biztosítás esetében!

 1. A bizosítási díjak a IDE kattintva  tekinthetők meg. Bonus-Malus szorzók: ITT
 2. Új kötések esetében ezen felül fizetendő egyszeri 1.000 Ft adminisztrációs díj is (MNHJR-nek).
 3. Az adott márkaklub éves tagsági díja, ez a Club126 esetén 2018-ra is 3.500 Ft, ami egyéb kedvezményekre és szolgáltatásokra is jogosít, illetve ezen felül a MNHJR külsős tagdíja, ami évi 2.000 Ft.
Teendők már élő szerződéssel rendelkezőknek a 2018-es hosszabbítás érdekében

 1. Kaptál-kapsz különböző leveleket az MNHJR-től, amely tartalmaz egy 2.000 Ft-os csekket, és egyéb instrukciókat.
 2. Fizesd be a 2018 évi Club126 tagsági díjat (3.500 Ft)  átutalással a
  Club126 Egyesület
  11600006-00000000-41669387
  bankszámlaszámra, a közlemény rovatban feltüntetve, hogy "Tagsági díj 2018 / Klubtag Neve (nicknév)".
  Amennyiben a befizetést bankfiókban kívánod teljesíteni, szíveskedj +200 Ft-ot is befizetni, mivel az egyesületnek ennyibe kerül a pénztári befizetés fogadása. Azaz ha nem banki átutalással teljesíted a tagsági díjat, akkor 3.700 Ft-ot fizess be, különben a befizetést csak adományként tudjuk kezelni, tagsági díjként nem. 
  Postai befizetést NEM fogadunk el, mivel beazonosíthatlan formában érkezik meg a számlánkra. A postán befizetett összegeket névtelen adományként kezeljük.
 3. Fizesd be a kapott csekken az MNHJR külsős tagdíját (2.000 Ft). Az MBK külsős tagdíja befizethető a www.kedvezmenyesbiztositas.hu oldalon bankkártyával is, a Fizetés tagok részére szekcióban a Tagság érvényesítése (a következõ) évre / KÜLSŐS tagság opciót választva. Az MNHJR-es tagkártya kódodat ne felejtsd el kitölteni.
 4. Töltsd ki (újra) a Club126 Belépési Nyilatkozatát, a megfelelő mezőben megjelölve, hogy korábban is klubtag voltál.
  A klubkártyát az itt megadott címre postázzuk (amennyiben nem tudod átvenni személyesen). A kitöltés elmulasztásából adódó kellemetlenségekért felelősséget nem vállalunk! (Azaz nem ér a nyári találkozón reklamálni, hogy klubtag vagy, de nem kaptál kártyát.)
 5. Az MNHJR levelében leírtaknak megfelelően küldj el emailben két fotót és a Club126 tagdíjáról szóló utalás bizonylatát.
  Ha a tavaly leadott adataidban változás állt be, a változásbejelentő lapot is töltsd ki és küldd el!
 6. Beérkezési határidő az MNHJR levelében leírtak szerint.
 7. A biztosítási díjról szóló csekket a biztosító fogja küldeni.

Teendők új belépők esetében

Figyelem! Aki 2010. január 1. után vásárolt autót, annak a biztosítás évfordulója nem január 1., hanem a szerződéskötés dátuma. Azaz ha mondjuk 2011. október 22-én vásároltál egy autót és kötöttél biztosítási szerződést, akkor nem tudsz január 1-jével biztosítást váltani, hanem majd csak következő október 22-ével teheted meg. Ebben az esetben az évfordulód előtt 30 nappal kell felmondanod a régi biztosításod, hogy köthess KKGF-et. Egyéb tekintetben rád is a lentiek fognak vonatkozni, a dátumokat értelemszerűen eltolva.

 1. Fizesd be a jövő évi Club126 tagsági díjat (3.500 Ft)  átutalással a
  Club126 Egyesület
  11600006-00000000-41669387 
  bankszámlaszámra, a közlemény rovatban feltüntetve, hogy "Tagsági díj 2018 / Klubtag Neve (nicknév)".
  Amennyiben a befizetést bankfiókban kívánod teljesíteni, szíveskedj +200 Ft-ot is befizetni, mivel az egyesületnek ennyibe kerül a pénztái befizetés fogadása. Azaz ha nem banki átutalással teljesíted a tagsági díjat, akkor 3.700 Ft-ot fizess be, különben a befizetést csak adományként tudjuk kezelni, tagsági díjként nem. 
  Postai befizetést NEM fogadunk el, mivel beazonosíthatlan formában érkezik meg a számlánkra. A postán befizetett összegeket névtelen adományként kezeljük.
 2. Töltsd ki (újra) a Club126 Belépési Nyilatkozatát, a megfelelő mezőben megjelölve, hogy korábban is klubtag voltál.
  A klubkártyát az itt megadott címre postázzuk (amennyiben nem tudod átvenni a közgyűlésen személyesen). A kitöltés elmulasztásából adódó kellemetlenségekért felelősséget nem vállalunk! (Azaz nem ér a nyári találkozón reklamálni, hogy klubtag vagy, de nem kaptál kártyát.)
 3. Kövesd a MNHJR oldalán található lépéseket: Katt Ide. Fizetésnél a  Fizetés új belépõk részére / Más egyesület tagja vagyok, KÜLSŐS új belépõ opciót kell választani.

Egyéb

Minden, a témával kapcsolatos kérdést a Club126 topicban tegyetek fel, illetve írjatok a  címre!

Fórum

Partnereink 

Közelgő találkozók

Képek


 • Kyro
 • Hirdetés
  Hirdetés

 • 5Gabor5
 • Hirdetés
  Hirdetés
 • Hirdetés
  Hirdetés

Hirdetés