Fiat126.hu - 2018. Január 22. Hétfő, Vince, Artúr napja van.
 

Felhasználási feltételek


Általános

 1. A weboldalt a Club126 üzemelteti.
 2. A szolgáltatást csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszavad biztonságban tartásáért.
 3. A Club126 nem vállal felelősséget a weboldal elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.
 4. Regisztrációddal felhatalmazod a Club126-ot az elküldött személyes adatok kezelésére. Regisztálás után ránk bízott adataidat különlegesen bizalmasan kezeljük, harmadik félnek soha, semmilyen körümények között nem adjuk át.
 5. A Club126 mindent megtesz, hogy az általa elhelyezett tartalom ne tartalmazzon téves információkat, de semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk felhasználásából eredő esetleges károkért.
 6. A weboldal tartalmazhat olyan elemeket, amelyek forrása az internet, így a szerzői jogok tulajdonosa nem ismert. Amennyiben úgy érzed, hogy a Te szerzői jogaidat sérti valamely tartalmunk, jelezd nekünk!


Tartalom

 1. A felhasználók által elhelyezett tartalmakért (képek, fórum-hozzászólások, cikk stb.) kizárólag a felhasználó felel.
 2. A felhasználó semmilyen követelést nem támaszthat a Club126-tal szemben az általa elhelyezett tartalom további felhasználást illetően, de a forrás nickjét minden esetben feltüntetjük.
 3. Kép feltöltésénél köteles vagy elolvasni és betartani a képfeltöltésre vonatkozó irányelveket.
 4. Egy személy több felhasználói névvel való regisztrációja szigorúan tilos.
 5. Reklámot vagy reklámnak minősülő tartalmat kizárólag a Club126 engedélyével lehet elhelyezni (magánszemélyek apróhirdetéseinek kivételével).


Fórum

 1. A Fórumon kötelező az általános netikett betartása, értve ezalatt pl. a kisbetűk-nagybetűk szabályos használatát.
 2. Keress! Használd a keresőt, mert valószínűleg másnak is volt már olyan problémája, mint neked, így szinte biztos, hogy már leírták a választ. Csak akkor kérdezz, ha a kereséses nem vezetett eredményre!
 3. A Fórum nem chat! Ne köszönj be! A mondandódat sürítsd egy hozzászólásba, akkor is, ha több embernek válaszolsz egyszerre!
 4. Ha valakinek válaszolsz, használd a hozzászólások alatt található "Válasz erre" funkciót!
 5. Privát témákat privátban intézz! Amikor a mondandód csak egy emberre tartozik, azt ne a fórumon közöld, hanem privát üzenetben.
 6. Bárminemű politikával kapcsolatos, rasszista, trágár vagy bármilyen módon jogszabályba ütköző hozzászólás szigorúan tilos!
 7. Más felhasználókat sértő, lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan alpári vagy sértő módon kinyilvánított véleményeket - személyeskedést - tartalmazó hozzászólások tilosak!
 8. Mindegyik topicba csak a címe szerinti tartalom írható, az offtopic hozzászólások kerülendőek.
 9. Ugyanazon kérdésnek vagy egyébnek egynél több topicba való beírása tilos! (Kivételt képeznek a Club126 hivatalos közleményei.)
 10. A tökéletes helyesírás nem feltétel, azonban az értelmezhető, olvasható írás igen. Értelmezhetetlen, össze-vissza karakterekből álló szavak, írásjelek mellőzése, és minden egyéb, az olvashatóságot megnehezítő dolog tilos.
 11. Más felhasználókról IRL adat ("In Real Life" - valódi név, lakcím, telefonszám, e-mail cím) közlése szigorúan tilos.
 12. Szigorúan tilos olyan hozzászólás írása, amely módosítja a weboldal működését, kinézetét.
 13. A Fórumon bárminemű hirdetés vagy reklám elhelyezése tilos.


Moderáció

 1. A Club126 fenntartja a jogot bármely felhasználó által közétett tartalom értesítés és indoklás nélküli törlésére.
 2. Amennyiben egy felhasználó megszegi a feltételeket, figyelmeztetjük, és az eset súlyosságától függően maximum 7 napig tartó írásjogmegvonásban részesítjük. Ismételt előfordulás esetén a felhasználó végleges törlésre kerül.
 3. A moderációval kapcsolatos aggályokat privátban lehet jelezni a Club126 vezetőségénél, de a döntés jogát fenntartjuk, az ellen fellebbezésnek helye nincs.

 

Fórum

Partnereink 

Közelgő találkozók

Képek


 • Kyro
 • Hirdetés
  Hirdetés

 • 5Gabor5
 • Hirdetés
  Hirdetés
 • Hirdetés
  Hirdetés

Hirdetés