Fiat126.hu - 2020. Január 20. Hétfő, Fábián, Sebestyén napja van.
 

Hirdetések


Az oldal kizárólag magánjellegû ONTOPIC apróhirdetések elhelyezésére szolgál.
Bármilyen ontopic dolog hirdethetõ, komplett autó vagy alkatrészek, illetve keresés jellegû hirdetés is lehetséges, de csakis Kispolskival, esetleg 500-as vagy egyéb ontopic típussal kapcsolatos dolgok. Kérünk, hogy amennyiben elkelt a hirdetett dolog, töröld le a hirdetésedet!
A nem releváns képekkel rendelkezõ hirdetések értesítés nélkül törlésre kerülnek, keresõs hirdetés esetén is.

A hirdetések 30 napig érvényesek. Ugyanazt a dolgot ezen az idõn belül többször hirdetni tilos, és a hirdetõ összes hirdetésének értesítés nélküli törlését, valamint 30 napi kitiltását vonja maga után.

Kereskedõk és nagyüzemi eladók keressenek meg bennünket a club [kukac] 126 [pont] hu e-mail címen, és lehetõséget biztosítunk a termékeik megjelenésének!

Figyelem! Aki itt kíván hirdetni, az szíveskedjen ide feltölteni a hirdetett jármû adatait, a hasznaltauto.hu-ra vagy egyéb helyre linkelõs hirdetéseket értesítés nélkül töröljük, ismételt elõfordulás esetén regisztrációval együtt!

Hirdetés feladásához be kell jelentkezned!Üdv!

További képek a megmaradt alkatrészeről
Ár: 0 Ft

histvan (), 06707741836, Kópháza
Hirdetés feladásának dátuma: 2020.01.06. 14:29:33


Üdvözletem!

Továbbra is eladnám a tartalék blokkomat, sajnos már nem kell, és igen útban van . A blokk bontatlan, átfordul, többet nem tudok róla. Benne van a gyújtás elosztó, rajta a leömlő csonkok, dinamó. Ac pumpa hiányzik. Ha esetleg valakit érdekel, adott esetben Sopron - Budapest viszonylatban el tudom vinni. Számos kisebb nagyobb alkatrészem maradt még, pl: gyári keréktárcsa készlet, régi 86 előtti kormány szép állapotban, karburátor, műanyagok alkatrészek az utastérhez, patentok, sárvédő gumi műanyag, új, Fiat felirattal stb. Ha bármi érdekel, írj, vagy hívj!

Üdv: István
Ár: 6000 Ft

histvan (), 707741836, Kópháza
Hirdetés feladásának dátuma: 2020.01.05. 13:22:12


Fórum

Partnereink 

Közelgõ találkozók

Képek


 • Grosso
 • Hirdetés
  Hirdetés
 • Hirdetés
  Hirdetés

 • Festőákos
 • Hirdetés
  Hirdetés