Fiat126.hu - 2024. Március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna napja van.
 

Találkozók, rendezvények

<< Vissza


keleti 2008
Elõre láthatólag :
Mindkét éjjel a Bükk-hegységben elszállásolva, majd második nap reggel a város túlsóvége felé indulva egy játékos "tudás-próba" kerül megrendezésre. Ezt követõen közös autózás, kirándulás a lehetõségekhez mérten.Második nap délutánjára szeretnénk beütemezni a tavaly nagy sikert aratott csoportos go-kartozást esetleg paint ball-t, valamint estére a szintén közkedveltté vált grill-partyt, flekken-sütést a már megszokottá vált barátias, családias légkörben. Polszkizom, majd eszem-iszom jeligével.
A pontos részletek hamarosan, programok, szállások, szervezés alatt!
Szállásról: 4 x 10 személyes kõházakban leszünk elszállásolva, festõien mesés környezetben a Bükk hegységben, ahol az ablak kifelé néz, csakúgy mint az ajtó... ;)

Egy kis ízelítõ, kedvcsináló a találkozóhoz:



A program elõreláthatólag a következõ lesz:

2008. 08. 22. Péntek:
Gyülekezõ a Mikolci Cora parkolójában (ahol 2 évvel ezelõtt is) 16:00-18:00 között!!!
Autópályán érkezõknek - Miskolc Déli lehajtó, majd a körforgón "egyenesen" át.
Régi 3-ason érkezõknek - Mályi felõl Miskolcra érve, a Cora körgyûrûnél jobbra el, majd balra be.
Repülövel - ...... :)
A megérkezést, gyülekezést követõen elfoglaljuk a szálláshelyet, fent a Bükkben, ahol lehetõségünk nyílik majd akár egy tábortüzes estére is, némi szalonnasütésre is, de leginkább a fárasztó utak kipihenésére, némi iszogatás, beszélgetés közepette. ;)
Amennyiben van érdeklõdés, úgy megtekinthetõ a település, amely a mész- és faszén égetésérõl, valamint üveghutájáról ismert. Ha szerencsénk van, megtekinthetünk éjjel egy mûködõ mészégetõt is.( Ha nincs, akkor nem. :) )

2008. 08. 23. Szombat: Ha minden a megbeszélések szerint alakul, és van rá kellõ számú érdeklõdõ, úgy 9-órától lehetõsége nyílik minden vállalkozó kispolskisnak megmutatnia mennyire is tud valójában vezetni, mennyire van tisztában az autó valamint önmaga határaival, milyen ügyesen tereli a "vasat", forgatja a kormányt, csúsztatja kuplungot, kezeli a gázt a féket, s hogy menyire is rutinos vezetõ. Itt lesz alkalmad megmutatni egy zárt pályán, hogy: "ki a király?" Hivatalos pályaépítés lesz egy biztonságtechnikai vetélkedõ, verseny, próbatétel keretein belül, aminek a fõ célja nem más, mint hogy mindenki próbáratehesse önmagát, tisztában legyen az erõsségeivel, esetleg gyengéivel. A program fõ célja sokkal inkább a gyakorlás, kedvcsinálás, mintsem a verseny, az elrettentés. Ezt majd tartsátok szem elõtt, s ennek függvényében vágjunk neki a programnak. ;)
A program résztvételi díja 1000 Ft/sofõr (klubtagoknak), mivel a pályát, szervezést, mi sem pusziért kapjuk. Egy autóval több ember is indulhat! Ez a HELYSZÍNEN fizetendõ!!!
Ezt követõen némi autózást követõen, (esetleg túraverseny formájában) visszatérünk a Bükkbe a szálláshelyre, valamint szavazásos alapon eldöntjük, hogy mit szeretnénk megnézni a környéken, vagy mit szeretnénk csinálni.
Esti programként semmi akadálya nincsen egy barátias hangulatú, már-már tradícióvá váló hús sütésnek, a csillagos égbolt alatt némi sör, bor társaságában.

2008. 08. 24. Vasárnap: Egyéb okokból kifolyólag sajnos a Veterán autóbuszos program nem fog megvalósulni, cserében ráérünk késõbb is felébredni, és kipihenten útnak indulni. Vasárnap tehát szabadfoglalkozás lesz, ejtõzés, pihizés.

Szállás díjak: 1300Ft + 300 Ft (IFA) / Fõ / éj
Számlaszám: 11773346-07198179 (Sitku Andrea) feltétlen tüntessétek fel megjegyzésben, hogy ki az aki utalta, hány fõre, hány napra!!!

Befizetési határidõ : 2008. Augusztus 16. Szombat

Idén is várunk mindenkit!


Info: Marczin Róbert
Tel: 20/3265-625
E-mail: bobirobi@freemail.hu

Fórum

Partnereink



 

Közelgõ találkozók

Képek


  • Papp Zoli
  • Bodza
    Kis Dóra
  • Giallo Ginestra 258
    uz011

  • hollo
  • Hirdetés
    Hirdetés