Fiat126.hu - 2024. Március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna napja van.
 

Találkozók, rendezvények

<< Vissza


Téli találkozó, Bogács:  Az biztos, hogy ilyenre még nem volt példa!!!

 S akkor jöjjenek a részletek végre:
1. Mint azt jeleztük is a közgyûlésen, lesznek dolgok a közeljövõben, amikkel igyekszünk a kedvükben járni az adott évre már érvényes tagsággal rendelkezõ személyeknek, így elsõ körben mindig a rájuk vonatkozó kedvezményes árak kerülnek majd feltüntetésre.

2. A Téli találkozók mindig egy kicsit másabbak voltak az elmúlt évek során is már, mint az összes többi. Ez alkalommal is megpróbálunk ennek jegyében szervezkedni, amit talán már a rutinos résztvevõk megszoktak, sõt lehet el is várnak.

 A szállás vezetõjével kötött megállapodásunknak megfelelõen, jelentõs kedvezményt kaptunk a több éves ismeretségnek/együttmûködésnek köszönhetõen, mellyel máris igyekszünk még kedvezõbbé tenni a tagok számára a részvételt.

 A szállás díja: 4.220.-/fõ/éj (+280 IFA) kiskorúak részére(5-18 év): 3.500.-/fõ/éj mely ár ezúttal is tartalmazza a svéd asztalos reggelit. Így helyben elfogyaszthatjuk még a szállás éttermében kényelmesen a reggelinket, majd indulhatunk utunkra immáron nem üres hassal. Ennek a lehetõségnek az évek során úgy gondolom igen nagy sikere volt, hiszen "fáradt" ébredést követõen nem mindenkinek az a legnagyobb álma, hogy elmehessen reggelit vásárolni a legközelebbi közértbe, sõt néha elõfordul hogy páran nem is lennének képesek erre egyéb okok miatt... 
 A szállás díja elõre utalandó ez alkalommal is, azonban annyi kikötéssel, hogy elsõ körben azok jelentkezzenek, akik az egész hétvégét a szálláson a társasággal kívánják tölteni. S amennyiben marad hely, úgy természetesen az egy éjszakás foglalásoknak is igyekszünk megoldást találni. Megértéseteket elõre is köszönjük!
 A szállás díjának utalásakor ezúttal is kérjük a foglaló nevét, valamint a létszámot is feltüntetni az éj megjelöléssel együtt a közlemény rovatban.

 A menü díja: 2.150.-/fõ/nap mely ár 4 db választási lehetõséget biztosít az igénylõk számára, így remélhetõleg mindenki talál olyat mely megfelel az elvárásainak, a szája ízének. Van közte ami sertés hús alapra épül, s van ami baromfi hús alapra, sõt gondoltak a vegetáriánusokra valamint a gyerekekre is.
 A menük elfogyasztása a több éves tapasztalat alapján inkább vacsorának tudható be, hiszen esti órákban nagyobb eséllyel tartózkodunk bent a szálláson, mint napközben. De úgy gondoljuk, hogy a reggeli elfogyasztását követõen senki sem fog éhen halni a kora esti vacsoráig.
 A választható menük a következõek:
                                              1-es menü:   Bográcsgulyás
                                                                    Sertésjava Holsten módra
                                                                    Rizi- bizivel
 
                                              2-es menü:   Csontleves
                                                                    Sertéspörkölt, galuskával
                                                                    Házi vegyes saláta
 
                                              3-as menü:   Májgaluska leves
                                                                    Gordon Blue
                                                                    Burgonyapüré
                                                                    Csemege uborka
 
                                              4-es menü:   Rántott sajt 
                                                                    Hasábburgonya
                                                                    Tartármártás
                                                                    Gesztenyepüré


 A menü rendelés szintén elõjegyzéses, elõre utalásos rendszerben mûködik ezúttal is.
A közlemény rovatban szintén kérjük feltüntetni a rendelõ nevét, valamint a választott menü számát, s a nap megjelölést.
Pl:Gipsz Jakab és neje 1,2 P(éntek)  2,3 SZ(ombat) (de ha úgy könnyebb, vagy jobb, akkor a szervezõ e-mail címére is elküldhetõ a rendelés: robert.marczin@126.hu

 Amit célszerû tudni, hogy a szállásfoglalás, valamint az ételrendelés is csak rajtunk keresztül (Club 126 Egyesület) történik, az esetleges keveredések elkerülése érdekében a szállásadóval kötött megállapodás alapján.

Programok:
 Mint azt már említettük, s tudjátok is a téli találkozó (fõleg itt Keleten) nem az a kimondottan feszített tempóban zajló, 74 múzeumot meglátogató, 44 tájházat megtekintõ, 26 Egyházat....   Szóval ez inkább a kötetlen, családias, baráti hétvégérõl, pihenésrõl, kikapcsolódásról szól, ahol teljes mértékben az a cél s bevett szokás, hogy együtt dönt a társaság a felmerült lehetõségrõl a programok tekintetében.
 Ugyanakkor szeretnénk megragadni az alkalmat, s csinálni valami olyat, amire még nem volt példa a Club 126 Egyesület történelmében.
Tekintettel arra, hogy Februárban kerül megrendezésre, valamint arra, hogy ilyen még sosem volt, s hogy nagyon sok jó és bevállalós arc van közöttünk, így elsõ alkalommal szeretnénk megrendezni a Club 126 Egyesület farsangját!!!

 A farsangról a következõket érdemes tudni: a pénteki vacsora elfogyasztását követõen az éttermi részben kerül majd megrendezésre, ahol a részvétel feltétele annyi lesz csupán, hogy jelmezt kell viselni. Az elsõ gondolat az volt, hogy 70-80-as évek korát idézõ est legyen ez, s ennek jegyében kerüljenek kiválasztásra a ruhák, jelmezek. De végül abban maradtunk, hogy jelmezek/ruhák tekintetében nem lesz megkötés, csupán csak annyi, hogy öltözzön be mindenki valaminek ami neki jól esik, vagy amit meg tud valósítani.
Arra kérünk mindenkit, hogy ne tegye tönkre a tervezett programot, s vegye a fáradtságot, s tartson velünk erre programra. Lazuljon el egy kicsit, legyen velünk együtt bolond egy kicsit, öltözzön be valaminek vagy valakinek, s eressze ki a gõzt, stb. Legyen ez az este ismét egy olyan este, amit évek múlva is mesélhetünk majd egymásnak a találkozókon, mint anno pl a 2006-os legendás Bakonyi találkozót, a 2005-ös Gárdonyi Sport Beach-et, stb annak ellenére hogy néhányan nem emlékeznek egyéb okok miatt mindenre... 
Azonban hogy maradjunk is egy kicsit az eredeti elképzelésnél, így a zenei aláfestést a már említett 70-80-(90)-es évek tudatában fogják biztosítani, s csinálunk egy amolyan Retro disco-t! 
Csináljunk egy olyan, s akkor partyt amilyet még soha a jó hangulat s a farsang jegyében!
 S hogy legyen tétje is ennek a történetnek, hogy még érdekesebb legyen ez az egész: a legötletesebb, legütõsebb, legegyedibb jelmezt viselõ páros, vagy 1-1 egyedüli személy (tehát összesen 2 fõ) a hétvégi szállásdíját visszakapja!!!

 Egyébként idõjárás és érdeklõdés tekintetében természetesen fogunk autózni és nézelõdni a környéken akár már látott, vagy még nem látott helyszíneken. Hiszen azért mindig van látnivaló, mindig akad olyan akinek még új a környék, vagy olyan aki szívesne megnézne valamit újra. Kirándulhatunk, autózhatunk, fürdõzhetünk, stb. de a fõ szempont a jó hangulat, pihenés, a társaság ezúttal maximálisan, meg persze a már említett farsang. 

Számlaszámunk:
Club 126 Egyesület  -  11600006-00000000-41669387

Felmerült kérdésekkel kapcsolatosan keresd:
Robit
robert.marczin@126.hu
06203265625


Fórum

Partnereink



 

Közelgõ találkozók

Képek


  • Papp Zoli
  • Bodza
    Kis Dóra
  • Giallo Ginestra 258
    uz011

  • hollo
  • Hirdetés
    Hirdetés