Fiat126.hu - 2018. Január 23. Kedd, Zelma, Rajmund napja van.
 

Találkozók képei - 2004.09.03-05. TokajPénteken kis késéssel elindultunk Fehérvárról, 50 perces késéssel Pestről. Stabil 80-as tempóval haladtunk az autópályán. Útközben viszonylag kevésszer kellett megállnunk, abból kétszer azért, mert Michal kolléga defektet kapott - egymás után kétszer :) Később ezért megkapta a legpechesebb versenyző díját :) Aztán én is szerelgettem kicsit, majd a Tiszán komppal keltünk át - a komp ára 230 Ft egy autó + egy fő részére :)) 17 óra körül megérkeztünk Tokajba. A szállás elfoglalása / sátorállítás következett, majd kis szerelgetés, kirándulás a hegytetőre. Kicsit mászkáltunk a városban, kajáltunk, aztán eltettük magunkat másnapra.
Szombaton 10 óra után nem sokkal átvonultunk a pár kilométerre lévő
Patkóbányába. Nagyon jó randalírozóhelynek bizonyult :) Megérkezett az RTL Klub stábja is, közben az elmaradhatatlan szlalom- és gyorsulási versenyek zajlottak. 13 óra körül kezdetét vette a tájékozódási verseny, majd 15.30-kor felvonulás következett Tokaj főterére. Közben történt egy sajnálatos baleset, a kemping bejáróútjánál egy furgon hátulról megcsukta Dórit. Este több csoportra bomolva közös evés-ivás zajlott a kempingben és Tokaj vendéglátóhelyein.
Vasárnap reggel több csoport indult el visszafelé, egy nagyobb csoport a 80-as tempót tartva jött Pestig, egy másik 110-et, és sokan egyedül vágtak neki.

Bár a részvétel nem volt túl nagy (ami a tokaji helyszín miatt sejthető
volt), szerintem elég jó buli volt, jó társaság jött össze. A tokaji szervezés tökéletes volt, köszönet érte Bálint Attilának. Ilyen szempontból egyértelműen az eddigi legjobb Kispók-találkozó volt magyar viszonylatban.

A találkozón jelen volt az RTL Klub stábja is, és szerepeltünk a 2004.09.06. hétfői Fókuszban.
A filmet az Egyebek / Letöltések menüpontban tölthetitek le.
Kerékcsere #1 Kerékcsere #1 Kerékcsere #2 Várakozás a kompra Várakozás a kompra A tiszalöki kompon A tiszalöki kompon Szerelik Dóri autóját :) baz és a Fókusz stábja :) A Patkóbányában A Patkóbányában A Patkóbányában A Patkóbányában A Patkóbányában A Patkóbányában A Patkóbányában A Patkóbányában A felvonulás A felvonulás A felvonulás A felvonulás A felvonulás A felvonulás A felvonulás Tokaj főterén Tokaj főterén Tokaj főterén Dóri autóját közben megtörte egy furgon :( A kempingben Egy kései érkező Szekszárdról... ...egyedi digitális műszerfallal... ...és 850-es motorral

Fórum

Partnereink 

Közelgő találkozók

Képek


  • hubo
  • Hirdetés
    Hirdetés

  • Kyro
  • Hirdetés
    Hirdetés

  • 5Gabor5

Hirdetés