Fiat126.hu - 2017. November 23. Csütörtök, Kelemen, Klementina napja van.
 

Találkozók képei - 2010.10.01-03. Balaton-felvidékRövid összefoglaló:
Pénteken különböző technikai problémák miatt a társaság nagy része csak sötétedésre ért Felsőörsre, ezért a tervezett kilátó látogatás elmaradt, helyette a szobák átvétele, valamint éjszakába nyúló beszélgetés, eszem-iszom kezdődött.

Szombaton körülbelül 30 autó indult el, - némelyikben fáradtabb utassal - hogy Balatonfüreden és Tótvázsonyon át Vigántpetendre érkezzen A Langallósnál remek kenyérlángost és cipőt kaptunk tízóraira, mindenki teli hassal indult tovább Tapolcára.

Tapolcán a tavasbarlang izgalmai, valamint a Malom-tó várt a résztvevőkre. Ezt követően gyors és egyhangú szavazással eldőlt, hogy a Szigligeti vár megmászása helyett inkább Badacsony-hegyre autózunk fel, ahonnan a panoráma megtekintése után ereszkedünk le az Alapozó Falatozóhoz újabb étkezésre.
Újabb jól lakást követően a Balaton-parton autóztunk vissza Balatonalmádiig, majd irány  Felsőörs.

Az este alaphangulatát a szállásadók álltal létrehozott  zsíroskenyérrel támogatott borkostoló biztosította. Ezt követette Cincinlovag sikeres lánykérése, majd ismét hajnalig tartó móka és kacagás.


Vasárnap a többség kívánságára a Szentkirályszabadja mellett található kiürült lakótelep meglátogatása lett a program. A lakóházak, színház, óvoda, iskola, és egyéb épületek megnézése és megcsodálása után mindenki útnak indult haza.

Köszönet jár minden résztvevőnek (kb 60 fő), akik színesítették a hétvégét jelenlétükkel. Különösen a Csehországból és Szlovákiából érkező barátainknak!

Dömi


Fórum

Partnereink 

Képek


 • Buster17

 • evasara
 • Hirdetés
  Hirdetés
 • Hirdetés
  Hirdetés
 • Hirdetés
  Hirdetés

Hirdetés