Fiat126.hu - 2018. Január 20. Szombat, Fábián, Sebestyén napja van.
 

Találkozók képei - 2010.09.03-15. Jecenice u RakovníkaA Cseh polskis klub hívta meg a Club126-ot a szeptember első hétvégéjén megrendezésre kerülő találkozójukra.

A találkozó péntekjén 4 magyar autó indult el Csehország felé: Bek-729, 126fan, Holló és Dömi autójával a tulajdonosok mellett utasként Bek barátnője, Stiffi és Nyuszy.
Az út nem volt eseménytelen Dömi autójának "hála": szelepfedél tömítés csere, benzinvisszafolyó cső kiugrása a karbiból, komplett ventilátorház csere (3óra), valamint olajbeöntő sapka elhagyás.
Ezen bajok lekűzdése után hajnali fél4re ért a csapat a Győrtől 500 km-re lévő kempingbe.

Szombaton betereltek minden autót egy elkerített sportpályára, majd egy kérdőíves verseny volt. Illetve utána több, autótól független játékban lehetett résztvenni.

A játékok után jól szervezett konvojban átvonultunk egy közeli várromhoz, ahonnan a tájékozódási verseny indult. Mi azt - nyelvi nehézségek miatt- inkább kihagytuk. Helyette Bek-729 leégette a kuplungját, amit oldalra döntés közben Coca-Cola bespricceléssel ideiglenesen javítottunk, Ezt követően Ő kicsit eltévedt, majd a megforduláskor egy trágyadombba kötött ki. Mentését követően egy falucskába autóztunk, ahol kettéváltunk. Nyuszy és Dömi maradt a csehekkel-lengyelekkel ebédelni, a többiek mentek a kempingbe kuplungot cserélni.
Ebéd után még pár falu, vár, hegy meglátogatása volt a program.

Este az eredményhírdetéskor Hollo átvehette a legmeszebbről jött résztvevőnek járó díjat, Bek-729 pedig a legszerencsétlenebb résztvevő címet érdemelte ki. Az este további részében sütegétés, és nemzetközi italok kóstolgatása volt.

Vasárnap viszonylag korán indult a csapat hazafelé, mert még egy prágai városnézést is beiktattunk az útba. Prága szép város, állítólag újabban Kelet-Európai Amszterdam funkciót tölt be, de mi ebből nem élveztünk semmit:)

A hazaút eseménytelen volt, fél8kor vált szét a csapat Győrben.

Gratuláció ezúton is a csapatnak.

Dömi
(és köszi, hogy megvártatok, amíg szereltem:))
Fórum

Partnereink 

Közelgő találkozók

Képek

 • Hirdetés
  Hirdetés

 • 5Gabor5
 • Hirdetés
  Hirdetés
 • Hirdetés
  Hirdetés

 • Hári Antal

Hirdetés