Fiat126.hu - 2018. Január 23. Kedd, Zelma, Rajmund napja van.
 

Gazdik - kando7771987.11. havi az autó, 2015.11.14-én került hozzám (nem kevés internetes kutakodást és a péntek 13-hoz méltó, senkitnemlehetelérni effekt után).

Amik ismert gondjai:
-váltó, 1-es fokozatot nem veszi (bár nekem a többi is keménynek tűnik, de lehet, csak elszoktam a ,,Ladás'' váltóktól és sokat ülök kényelmes, szervós autókban)
-fékbetétek cserére szorulnak (megáll, de érződik, hogy kopottak)
-futómű beállítást igényel (na meg, akkor nem árt megnézni, hogy mitől ment el és az ehhez kapcsolódó dolgokat is cserélni, no meg kiderül akkor, mi is van alul :) )
-kicsit a fényezésen majd idővel alakítani, kissé fakó lett, de remélem ez is orvosolható (bár nem ez a legfőbb, de az esztétika sem utolsó)

Kb. 2002. óta vártam erre a pillanatra, most végre összejött, de úgy érzem, kevés az egy :) :)

2015.12.20.
Közben egy barátom jóvoltából (akit ugyan az Alfák miatt ismerek, de már tudja a ,,pók őrületem'' is) sikerülni látszik beszerezni egy újabb kispolszkit. Ez állapotra még jobb is, mint az első, noha ő 1990-es kiadású. De piros :) Persze nem ez volt a fő indok :) :)

2015.12.28.
Elhoztam a pirosat, így már ott van a ház előtt.

2016.05.
Sikeresen beszerzésre került a zöld, kisműszerfalas, 1986-os kiadású kisautó. Bár a műszakija már nem volt érvényes, az elhozatal azért összejött, illetve azóta a műszaki vizsga is megtörtént.
...


2016.10.
A legújabb, a negyedik a sárga / barna (kinek mi vagy éppen mikor mit írnak a forgalmiba vagy a törzskönyvbe :) ). Neki is már lejárt a műszaki vizsgája, így majd rá is vár egy kis munka, hogy rendben levizsgázzon.

Szerintem idén már elég lesz :D évente 2 autó... Huh.. :) :)


Vásárlás utáni első tankolás Ha kinézek az ablakomból :) Látszólag eltörpül a céges nagy fehér mellett :) Nappali fényben Zoli barátomé és az én kis autóm :) Újabb projekt :) piros Társak :) tesók :) a harmadik :) 1986-os Már itthon Apróbb hibák... ettől függetlenül a többi eleme rendben van 86 vs 90 A következő :D

Fórum

Partnereink 

Közelgő találkozók

Képek

 • Hirdetés
  Hirdetés

 • Kyro
 • Hirdetés
  Hirdetés

 • 5Gabor5
 • Hirdetés
  Hirdetés

Hirdetés