Fiat126.hu - 2018. Január 23. Kedd, Zelma, Rajmund napja van.
 

Gazdik - momo850r("Szóval Ő lenne a mi Polskink.
Nagyjából 2 hónapja vásároltuk augusztus közepén.
Gondoltam hogy egy élménydús autó lesz , de hogy ennyire. Még ki se értünk Ajkáról (Itt vettük) de a rosszúl záródó jobb ajtó egy gyors körforgalomba kinyílt ,de az anyósülésen tartozkodó személyt szerencsére az öv megfogta , persze vicces volt. A cél Balatonlelle, ami nyugati irányba rövidebb lett volna ha, ha nem tévedtünk volna el egy Y- kereszteződésben egy kis bakival. Igy tudtunk nélkül szépen haladtunk Veszprém irányába , mit sem sejtve...nagyjából egy 20 km után feltűnt mindenkinek az ismeretlen táj , mire feleszméltünk már Tihany felett jártunk , visszafordulni már nem volt kedvünk s amúgy is hosszabb lett volna. Szép nyári délután volt , dimbes-dombos utak , lágy szellő , zene. Tökéletes autókás.
Volt. Mindaddig míg a veszprémi nagy keresztben a lámpánál le nem fulladt az autó. Jó oké , üresbe ki , gyujtás le , gyujtás vissza és köszörültetés..nos az autó meg se mukkant. ( Mieltött megvettük 1 hónapot állt ,aksi nem volt toppon)
Piros lámpa ... Én: muter ülj át , betollak...tudod hogy kell?!..Ő: próbáljuk meg.
Kiszállok , mellettem ,mögöttem nagy kocsisor. Rátámaszok , sárga...megindulok , kiabálom rakd 2-be. Gyerünk-gyerünk-gyerünk , mondam magamban és rápillantottam a motorra és szóltam hogy engedje fel. Aztán vagy 5 méter tolás után pöf-pöf-pöf indult. Vicces jelenet volt , pók megy elől én meg futok utána az 5 sávos kereszteződésben. Szerencsére a maradék 80 km-t mondhatni eseménymentesen töltöttük. A héten átirattuk ,és minden papírmunkát elvégeztünk , persze volt ittis 1-2 bökkenő. :)

Azóta jártunk sok helyen , Keszthely ,Kaposvár stb , nagyjából 2 ezret beletettünk szeptemberben.
Hiba nélkül teljesített. 
Most pedig elindult a felújítás ,amiről fel is raktam pár képet.
Annyit mondok hogy nagyjából teljeskörű lesz ,de majd egy videó is lesz készítve a végén a rendberakásról.")

 

A VIDEÓ ELKÉSZÜLTÉIG KERÜL IDE IS 1-2 KÉP A FELÁJÍTÁSBÓLPapucsokra várva

Fórum

Partnereink 

Közelgő találkozók

Képek


  • hubo
  • Hirdetés
    Hirdetés

  • Kyro
  • Hirdetés
    Hirdetés

  • 5Gabor5

Hirdetés