Fiat126.hu - 2024. Március 29. Péntek, Auguszta napja van.
 

Találkozók, rendezvények

<< Vissza


Fiúk, lányok!

Új évet kezdtünk, így újabb találkozókra is sort kerítünk.
Kezdésnek már is nyakunkon az idei elsõ, egész hétvégés, három napos találkozó, a téli, mely Bogácson kerül megrendezésre.
Ami egyenlõre biztos, az a dátum, a helyszín és a szállás.

A programok, ahogyan a Téli találkozókon már megszokhattuk maximálisan képlékenyek, s a résztvevõk igényei szerint alakíthatóak:

  • Pénteken elõreláthatólag a megérkezést követõen zenés-táncos eszméletvesztés várható némi alkohollal vegyítve egészen kifulladásig.Éjszakai fürdõzés a helyi meleg vizes gyógyfürdõben.
  • Szombaton késõi ébredés után az elõzõ éjjeli filmszakadás átbeszélése, kiértékelése a reggeli életmentõ kávé mellett, majd a reggelire történõ ráhangolódás illetve annak elfogyasztása után nekivágunk a közös programok valamelyikének.
  • Megnézzük a bogácsi kaptárköveket,majd rövid autózás keretében Cserépváralja,Cserépfalu megtekintése látnivalókkal.E két helységben a helyi nevezetességek megtekintése a fõ cél,kilátó,és "kisamerika" falu alapos átvizsgálása lesz a program.Mivel továbra is Tél van és hideg,ezért a meleg,réteges öltözék erõsen ajánlott!!Idõ és kedv tekintetében ha lesz még erõnk,akkor benézünk a Bükki Nemzeti parkba
  • Vasárnap kipihenten, frissen, üdén ébredve a kávé valamint a reggeli elfogyasztása, majd érzékeny búcsú egymástól, és nekivág mindenki az útnak.


A szállás:

A Bianka Apartmanházban lesz, Bogács csendes, külvárosi részén ahol senkit sem zavarunk majd.
Az apartman nagyon kúltúrált, és jól felszerelt, összkomfortos házikó, mely maximálisan 50 fõ befogadására képes, és árak tekintetében is barátságosan sikerült megegyeznünk 3.000.-/fõ/éj alapon.





Az épület kellõen gazdagon felszerelt, a szobákhoz külön konyha és vizes blokk tartozik (így nem lesz gond a szimultán róka vadászattal, porcelánbusz versennyel sem).  Az épülethez elkerített nagy méretû parkoló is tartozik, így a kis autók is jó helyen lesznek.

 
     


Számlaszám:    11773346-07198179
   ( OTP - Sitku Andrea)
(Szokás szerint megjegyzésbe azonosító, nicknév, fõ, éj, stb)


Bõvülõ részletek hamarosan, és folyamatosan kerülnek kiírásra az 1.0-ás verzióhoz, ami az idõ szûkössége miatt volt indokolt.


Info: ors.papai@126.hu
         robert.marczin@126.hu
         club@126.hu


Fórum

Partnereink



 

Közelgõ találkozók

Képek


  • Papp Zoli
  • Bodza
    Kis Dóra
  • Giallo Ginestra 258
    uz011

  • hollo
  • Hirdetés
    Hirdetés