Fiat126.hu - 2017. November 23. Csütörtök, Kelemen, Klementina napja van.
 


Hírek


2008.10.27. 15:47:50

Kedves Klubtagok,

Ahogy az idei évre vonatkozóan történt, úgy a jövő évre is a Közgyűlésen történő szavazással fogjuk eldönteni a Tavaszi és Őszi (és esetleg a Téli) találkozók helyszínét.

Ahogyan arra eddig is volt példa, úgy most is nyitott mindenkinek a lehetőség, hogy részt vegyen ezen találkozók szervezésében. Többen jeleztétek már, hogy a környéketeket alkalmasnak találjátok erre. Amennyiben vettetek már részt néhány több napos találkozónkon, úgy kb. tudjátok, miket kell megszervezni, kitalálni ehhez. Aki úgy érzi, hogy van rá elég ideje, képessége leszervezni egy ilyet, és persze szeret ingyen dolgozni, az ne habozzon!

Mostantól két hétig várnánk az előzetes terveket a e-mail címre. A terveknek tartalmazni kell egy előzetes programtervezetet, szálláslehetőséget, étkezési lehetőségeket, azaz mindent, ami ehhez kell, a várható költségekkel (szállás, kaja, belépők) együtt. Ha egyelőre csak kevéssé kidolgozott ötletetek van, akkor is küldjétek el, megpróbálunk segíteni, hogy milyen irányban lenne érdemes gondolkodni. Mindenkinek visszajelzünk, hogy az elképzelése alkalmas lehet-e, és a megfelelően kidolgozott tervek közül fog választani a Közgyűlés.

Mégegyszer leírom, csak az jelentkezzen, aki a kitalálástól a szervezésen át a lebonyolításig el tudja vállalni a feladatokat, tényleg alkalmasnak érzi magát egy ilyen rendezvény megszervezésére és lebonyolítására, és kb. 30 autó és 50 ember koordinálásra (természetesen a helyszíni feladatokba besegítünk), az adott hétvégét hajlandó végigdolgozni, és mindezt anyagi javadalmazás igénye nélkül!

A "pályázatok" beérkezési határideje 2008. november 9. vasárnap 24:00.

Fórum

Partnereink 

Képek


 • Buster17

 • evasara
 • Hirdetés
  Hirdetés
 • Hirdetés
  Hirdetés
 • Hirdetés
  Hirdetés

Hirdetés